Gratis sample aanvragen? Klik hier!Professionele massage olie kopen?

Geplaatst door Frans Hagoort op

Ben je als professionele masseur of fysiotherapeut op zoek naar een écht goede massageolie? Bij 4massage kun je professionele massage olie kopen die de juiste eigenschappen bezit. In ons aanbod vind je namelijk het merk OXD professional care. Deze massageolie wordt niet te snel door de huid opgenomen, kleeft niet en heeft geen indringende geur. Bovendien heeft dit product de juiste balans tussen glibberen en glijden. Er zijn ook meerdere soorten massageoliën van OXD professional care verkrijgbaar die verschillen in geur en structuur.

OXD professional care: ontstaan uit ervaring

OXD professional care is ontwikkeld voor atleten en door atleten. Het merk is opgericht door een groep ambitieuze sporters die de juiste crèmes en spiergels voor sportmassage wilden ontwikkelen: "We weten hoe belangrijk het is dat de spieren op de juiste manier herstellen na een zware trainingssessie. Daarnaast hebben wij last gehad van irritaties en schaafwonden door het fietsen, en hebben wij de gevolgen ondervonden van het niet correct opwarmen voor een wedstrijd. Ook is onze huid weleens verbrand na een dag buitensport, omdat we niet het juiste product hadden gebruikt.”

Professionele massage olie kopen met extra capaciteiten

Inmiddels biedt OXD professional care allerlei producten voor professionele sportmasseurs en fysiotherapeuten. Het assortiment bestaat uit alle middelen die nodig zijn voor een uitgebreide verzorging van de spieren en de huid van sporters. Dit geldt voor alle momenten van het sporten, dus voor, tijdens en na de training. Daarbij biedt OXD professional care niet alleen neutrale crèmes en oliën voor een hoogwaardige massage, maar vult deze producten ook aan met een grote reeks aan actieve ingrediënten die perfect geschikt zijn voor de behandeling van specifieke huidproblemen of kwaaltjes.

Koop eenvoudig online massageolie van OXD professional care

Wil jij professionele massage olie kopen en daarbij zeker zijn dat het de beste is in zijn soort? Dan ben je bij onze groothandel in producten voor sportmassage op de juiste plek. 

Heb je nog vragen? Dan helpt eigenaar Frans Hagoort je graag verder. Bel gerust naar +31 6 15 47 80 18 of stuur een e-mail naar frans@4massage.nl. 

Weet je al welke massageolie van OXD professional care je nodig hebt? Vul dan je virtuele winkelmand en bestel meteen!