Gratis sample aanvragen? Klik hier!OXD sportverzorging: voor atleten, door atleten

Geplaatst door Frans Hagoort op

OXD Sports produceert een reeks producten die ontworpen zijn om de prestaties en het welzijn van sporters te verbeteren. 

4massage

OXD Sports begon haar reis als merk van crèmes en spiergels voor sportmassage. Het merk is opgericht door een ambitieuze groep atleten:

"We weten hoe belangrijk het is om de spieren op de juiste manier te herstellen na een zware trainingssessie. We hebben last gehad van irritaties en schaafwonden op de fiets, hebben de gevolgen ondervonden van het niet correct opwarmen voor een wedstrijd of hebben de huid verbrand na een dag buitensport omdat we niet het juiste product hebben gebruikt."

Het merk richt zich op professionele sportmasseurs en fysiotherapeuten. Het biedt niet alleen neutrale crèmes en oliën voor een hoogwaardige massage, maar vult ze ook aan met een breed scala aan actieve ingrediënten die perfect geschikt zijn voor de behandeling van specifieke huid- of kwaaltjes. 

OXD Sports is ontwikkeld voor atleten door atleten en biedt producten voor de uitgebreide verzorging van de spieren en de huid van de atleten en sportliefhebbers voor, tijdens en na het sporten. 

Producten van OXD Sports proberen? Vraag een gratis sample aan via het contactformulier!