Gratis sample aanvragen? Klik hier!Ken je verwarmde Kinesiotape al?

Geplaatst door Frans Hagoort op

Wat is Kinesiotape?

Kinesiotape is een elastische, katoenen tape, vaak met anti-allergische eigenschappen. Als dit goed is aangebracht, zorgt het ervoor dat er meer ruimte ontstaat in de onderhuid. Dit stimuleert de doorstroming van bloed- en lymfevaten. Door een verbetering van de circulatie en een afname van de druk ontstaat al snel pijndemping.

Door een afname van de pijn, kun je sneller en beter bewegen, wat het genezingsproces verder bevordert. In tegenstelling tot gewone tape werkt kinesiotape dus voornamelijk bewegingsbevorderend, waar gewone tape (bijv. bij een verzwikte enkel) eerder wordt aangebracht om beweging te beperken.

Waarom verwarmde Kinesiotape?

Ons verwarmde tape van Mobility Tape is een tape met ingebouwd menthol en boreol. Deze therapeutische mix zorgt voor een rustgevende warmtesensatie. Het helpt pijn en ontstekingen te verminderen. In tegenstelling tot gewone Kinesiotape kan het Mobility Tape worden gebruikt om compressie toe te passen om snel herstel te bevorderen of om decompressie toe te passen om pijn en zwelling te verlichten en de lymfedrainage te verbeteren.

Wanneer gebruik je Mobility Tape?

Mobility Tape is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van duursporters; zoals hardlopers, zwemmers, fietsers, crossfit-atleten of atleten op het veld of op het veld, waardoor pijn snel wordt verminderd, een verlichting wordt geboden door warmte en de hersteltijd wordt verkort. De verlichting is al voelbaar na 10 minuten en blijft tot 7 dagen comfortabel op de huid zitten. 

Wil jij verwarmde Mobility Tape kopen en daarbij zeker zijn dat het de beste is in zijn soort? Dan ben je bij onze groothandel in producten voor sportmassage op de juiste plek. 

Heb je nog vragen? Dan helpt eigenaar Frans Hagoort je graag verder. Bel gerust naar +31 6 15 47 80 18 of stuur een e-mail naar frans@4massage.nl